• Kayısının etli kısmı evde hazırlanan pek çok doğal cilt maskesinde kullanılabilir, ancak kayısıdan elde edilen ve cilt bakımında kullanılan esas faydalı ürün, kayısının kurutulmuş çekirdeğinden elde edilen yağdır.

    0 Değerlendirme(ler)
    15,00 TL
    Stoklar tükendi
    Sepete ekle
  • Tatlı badem yağı kişisel bakım için sık kullanılan faydalı yağlardandır. Özellikle cildin ve saçın beslenmesi için kullanılan tatlı badem yağı, saçların sağlıklı uzamasını sağlarken saçları dipten uca besler.

    0 Değerlendirme(ler)
    15,00 TL
    Stoklar tükendi
    Sepete ekle
  • Çok faydalı bir bitki olan kantaron gibi kantarondan elde edilen yağda şifa kaynağıdır. Ananelerimizden beri bitkisel tedavi amaçlı kullanılan kantaron yağı cilt üzerinde oluşan hasarları geçirmede etkilidir.

    0 Değerlendirme(ler)
    15,00 TL
    Stoklar tükendi
    Sepete ekle
  • Güzel görünmenin en önemli unsurlarından birisi kuşkusuz bakımlı ve canlı bir saça sahip olmaktır. Şampuanlar, kremler derken özellikle kadınlar saç bakımları için kozmetiklere danışmaktan geri kalmıyor. 

    0 Değerlendirme(ler)
    25,42 TL
    Stoklar tükendi
    Sepete ekle
  • Çok faydalı bir bitki olan kantaron gibi kantarondan elde edilen yağda şifa kaynağıdır. Ananelerimizden beri bitkisel tedavi amaçlı kullanılan kantaron yağı cilt üzerinde oluşan hasarları geçirmede etkilidir.

    1 Değerlendirme(ler)
    21,19 TL
    kullanılabilirlik
  • “Ricinus communis” adlı bir Hint bitkisinin tohumlarından elde edilen Hint yağı; anti enflamatuar ve anti bakteriyel özellikleri dolayısıyla Afrika başta olmak üzere tüm dünyada sıklıkla kullanılıyor. 

    0 Değerlendirme(ler)
    16,95 TL
    Stoklar tükendi
    Sepete ekle
  • Çörek otu yanı sıra çörek otu yağı da birçok yerde popüler olmaya başladı. Romatizma ağrılarına iyi gelmesi, zayıflamaya yardım etmesi ve kolesterolü dengelemesi çörek otu yağı faydaları arasındadır.

    0 Değerlendirme(ler)
    21,19 TL
    kullanılabilirlik
  • Günümüzde çok değişik epilasyon yani istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri var. Bunlardan en fazla rağbet görenlerden bir tanesi de karınca yumurtası yağı veya karınca yumurtası kremi adı verilen tüy dökücü kremdir. Karınca yumurtası yağı özellikle kalın tüylü ve epilasyon ile kolay kolay

    0 Değerlendirme(ler)
    25,42 TL
    Stoklar tükendi
    Sepete ekle
  • 0 Değerlendirme(ler)
    76,27 TL
    kullanılabilirlik

Demo Options